About - RepEat

ЗА REPEAT

K-EXPRESS ВЕЧЕ Е RepEat

Запазваме доброто си име под формата на опита, който сме натрупали. Нашата вкусна мисия продължава в една посока – да ти бъде вкусно всеки път!

RepEat e верига от заведения, в която разчупваме възприятието за бързо хранене, превръщайки го в апетитно удоволствие и кулинарно изживяване. В RepEat предлагаме вкусна и прясна храна, приготвена току-що на място от подбрани, качествени продукти. Влагаме личен почерк в рецептите, които познавате добре и отличителен характер към авторските ни ястия.

„Кои сме ние“ дефинира не просто нас – хората, които работим в тази верига, но също така показва и отношението ни към храната, която приготвяме и сервираме. За да бъде тя толкова добра, всичко зависи от нашите качества, умения и убеждения, като всички ние в RepEat стоим твърдо зад добрата храна.  

Когато говорим за храна, неизбежно говорим и за хора. Храната достига до нашата маса, благодарение на хората – всички онези, които са я засадили, отгледали, набрали, транспортирали, обработили, пакетирали, доставили, сготвили и съответно – поднесли. Това, което ядем, е съвкупност от отношението и отдадеността на всеки един от тези хора по веригата. И макар нашата роля в RepEat да е фокусирана основно върху последните етапи от процеса, ние осъзнаваме своята отговорност и влияние върху това, което клиентите ни получават.

Затова се стремим да сме винаги позитивни – към клиентите, към партньорите и колегите си и към живота като цяло. Същевременно се стараем да запазим своята любознателност към хората и света, защото именно тя е тази, която ни движи да ставаме още по-добри в това, което правим.

Умеем да се доверяваме, но също така и да оправдаваме предоставеното ни доверие. Вдъхваме респект с думите и действията си, но и демонстрираме такъв към всички, които го заслужават. Последователни сме в преследването и постигането на целите, които си поставяме.

Длъжни сме да бъдем професионалисти поради важността на това, което продаваме на хората. Справедливи сме към тези, които обслужваме, тези, с които работим, но преди всичко – към себе си и своята работа.

    СЛЕДИ ЗА ВКУСОТИИ