Promo - RepEat

ПРОМОЦИИ

Жълти и червени етикети

Повече неустоими предложения на супер цена в RepEAT.

Всеки ден нашите RepEAT заведения Ви представят десетки ястия, салати, специалитети и десерти. Част от тях носят етикети в бял цвят. Други са по-специални и са маркирани с жълто и червено в ъгълчетата. Защо искат да привлекат Вашето внимание? Защото днес можете да вземете тези ястия на супер цена. Всички ястия с жълт маркер са с намаление от 30%, а всички, маркирани с червено, са с намаление от цели 50% от редовната цена.* А утре? Утре нови изкусителни ястия и десерти ще дефилират пред вас с етикети, маркирани в червено и жълто.

Елате в RepEAT. Търсете цветните етикети на витрините и опитайте повече от нашите прясно приговени ястия.

* Промоционалната цена е обозначена на етикетите. Всички ястия с бял етикет са на редовна цена.

Happy Hour в RepEat

Желаете да пазарувате изгодно? Идва часът на вечерната промоция в RepEAT.

Happy Hour в RepEAT е смайващо изобилие от отстъпки на салати, готвена храна, скара и гарнитури, десерти!* Заповядайте при нас и се насладете на вкусното разнообразие на до два пъти по-ниска цена!
Вечерната промоция се провежда всеки ден в последните часове от работното време във всички заведения RepEAT. Убедете се сами! Елате и се възползвайте от нашия Happy Hour!

*Стартът на Happy Hour вечерна промоция е индивидуален за всяко заведение и е обявен на място в търговския обект. По време на Happy Hour мнозинството от артикулите се предлагат с отстъпка от 50% или 30% от редовната цена. Артикулите с отстъпка са обозначени с етикети, маркирани с червено (-50% ) и жълто (-30% ). Малък брой артикули не участват в промоцията – те са обозначени с бял етикет.